Logg inn:
Logo
lekelyst - med rom for innelek
 
Dette kurset tar sikte på å gjøre personalet til lekekloke voksne som forstår hvordan de kan skape et rikt lekemiljø ved hjelp av rommene og seg selv som ressurser. Man får møte et syn på lek som en egenartet tankekraft og uttrykksform og helt nødvendig for barnets opplevelse av livslyst og frihet. 

På kurset lærer du:

 

  • Å stå for at leken er barnets viktigste arena der de får viktige erfaringer og opplevelser – og derfor er et hovedfokus for barnehagen.
  • Å lese lek, for å forstå hva som kan avbryte lek i en barnehage. Hva kan hindre lek og hva kan vi gjøre med det?
  • Hvordan man kan skape lekemuligheter inne både for de yngste og de eldste barna, ved hjelp av materialer og rom som får fantasien og skapergleden i sving
  • Hvordan man kan støtte leken som aktive, lekekloke voksne

 

Kurset byr på en rekke inspirerende bilder, ideer og eksempler som kan lokke fram lekelyst og glede hos barn og voksne. Ønsker man et personale som har glød, ideer og kunnskap til å male barnehagen i lekens farger, er dette det rette kurset. Kurset passer for alle som arbeider i barnehage.

Kurset ledes av Trude Brendeland som har erfaring som pedagogisk leder i barnehage og er en erfaren kursholder. Trude har utgitt bøkene «Magiske samlingsstunder», «Fortell med meg!» og er for tiden aktuell med boka «Lekelyst – med rom for innelek»

 

TIPS EN VENN
Din e-post:
Ditt navn:
Mottagers e-post:
Mottager navn:
Melding:
PRAKTISK INFORMASJON
Pris pr. deltager : kr. 650,-
Ved flere enn  8 deltagere, kr.  600,- pr. deltager.
Medlem av Barnehageforum: Kr. 550,-
(Du må logge inn for å få medlemspris)
Sted og dato
 KURSHOLDER
Trude Brendeland
Barnehagelærer, forfatter og kursholder som er levende opptatt av rollelekens muligheter