Logg inn:
Logo
Lederens mange roller
Hvordan håndtere spesialisering, stress og en (u)mulig lederrolle? Hvordan håndtere spesialisering, stress og en (u)mulig lederrolle?
Konferanse: Oslo (19/11)
LEDERFORUM 2020
Fra kritikk til utvikling Ledere i barnehagen møter fra tid til annen motstand fra kolleger, eiere, politikere, og fra barn. Dette kan være krevende og stressende, men motstanden må tas på alvor. Dine kritikere kan ha gode poenger. VÅG Å LYTTE! Andre ganger er det du som må yte motstand – og finne allierte. Som leder må du delta i offentlig debatt om tilbudet vi gir til barna. VÅG Å KRITISERE!
Konferanse: Oslo (10/03-11/03)
Nordiske Impulser 2020
Den viktige leken
Dagskurs: Oslo (04/05-05/05)
Om Utviklingsforum
Vi arrangerer kurs og konferanser for ansatte i barnehager over hele landet. Vi benytter de beste fagfolkene i Norge, Sverige og Danmark og tilbyr inspirasjon og ny kunnskap til bruk i lokalt utviklingsarbeid.
PRAKTISK INFORMASJON
Du kan selv melde deg på til våre kurs på denne siden. Klikk på det kurset du er interessert i. Om ønskelig kan vi hjelpe deg med påmeldingen. Ta kontakt på telefon eller mail. Se kontaktinformasjon nedenfor.

Vi opererer ikke med frist for bestilling – de første får plass. Påmelding er bindende når faktura er mottatt.

Faktura har betalingsfrist på 30 dager som standard.

Medlemmer på nettstedet Barnehageforum.no får rabatt på alle våre kurs. For å få denne rabatten må man være innlogget på Barnehageforum.no når man bestiller kurs. Eller ta kontakt på telefon eller mail.

Medlemmer av Norsk Reggio Emilia Nettverk får rabatt på alle kurs som har tilknytning til Reggio Emilia. For å få denne rabatten må man bestille kurs på telefon eller mail.
Kontaktinfo
Utviklingsforum As
Dronningens gate 22, 0154 Oslo.
Telefon: +47 21 53 03 36
E-post: post@utviklingsforum.no