Logg inn:

Verktøykassa
– inspirasjon og ideer til barnehagen
Verktøykassa er proppfull av inspirasjon og ideer til pedagogisk arbeid med barnehagebarn. Et abonnement på Verktøykassa gjør rett og slett arbeidet i barnehagen enda mer givende! Magasinet rommer alle fagområdene, men har tyngde på kulturstoff og de estetiske fagene. Innholdet spenner fra de helt konkrete ideene som kan gjennomføres umiddelbart, til aktiviteter og prosjekter som planlegges og gjennomføres over tid.

VERKTØYKASSA
SE OG KJØP TIDLIGERE UTGAVER AV VERKTØYKASSA
HVORDAN BLI ABONNENT / KJØPE UTGAVER
Du kan både abonnere på magasinene og kjøpe enkeltnummer. Velg "Bli Abonnent" i høyrekolonnen for å abonnere. Detlegges da til et abonnement i Handlevognen.
Du kan også bestille enkeltnummer av tidligere utgaver samtidig. For å fullføre bestillingen må du trykke "Til kassen" og fylle utskjema.
OM VERKTØYKASSA
Verktøykassa er et partipolitisk uavhengig magasin for barnehageansatte og andre som er interessert i pedagogisk arbeid med små barn. Magasinet ble startet i 2000 av Pedagogisk forum og eies i dag av Habitus as. Verktøykassa er abonnementsbasert og ikke del av en fagforening eller annen organisasjon. Verktøykassa redigeres etter Redaktørplakaten, Vær varsom-plakaten og Tekstreklameplakaten. Magasinet er startet og drevet av barnehagelærere.
VERKTØYKASSA
Antall utgivelser pr. år: 4
Antall sider: 68
Innb: Paperback

PRISER PR. ÅR:

Verktøykassa:
kr. 450,-

 

Ønsker du å bidra i Barnehagefolk?
Artikler (500-2500 ord) og debattinnlegg (350-650 ord) sendes på epost.
Forfatteren velger selv sin målform. Les mer om våre retningslinjer her.