Logg inn:
Logo
Med vennskap og lek mot mobbing
Vårt ansvar! HVORFOR GÅR IKKE TALLET PÅ MOBBETILFELLER NED? Vi har aldri hatt så mye kunnskap om mobbing i barnehagen som vi har i dag. Aldri hatt så mye forskning, aldri hatt så mange programmer. Likevel er tallene for mobbing stabile. Da må vi spørre: Virker den måten vi jobber på?
Dagskurs: Oslo (27/11)
Hvordan får vi hverdagen til å fungere?
Noen ganger går det galt, og vi klarer ikke å leve opp til våre pedagogiske ambisjoner. Store barnegrupper, stress, forventninger om nytt og spennende innhold fører til at vi ikke klarer å bekrefte barna på en god nok måte. Tåler barna og personalet dette? Margareta Øhman viser på dette kveldskurset hvordan vi kan bryte negative mønstre.
Kveldskurs: Fredrikstad (29/11)
Lederforum 2018
Løft en barnehage IKKE ALLE BARNEHAGER ER GODE NOK! Dette opptar politikere, barnehageeiere, foreldre, styrere og pedagogiske ledere hver eneste dag. Kvalitetsforskjellene i norske barnehager må reduseres, og barnehager og avdelinger som ikke er gode nok må løftes! Vi ser nærmere på hvordan dette kan gjøres.
Konferanse: Oslo (05/03-06/03)
Nord-Norgekonferansen 2018
HER ER JEG! HVEM ER DU? Et barn blir ikke seg selv av seg selv. Barn blir seg selv i møte med andre – med jevnaldrende, foreldre og ansatte i barnehagen – og med en kultur. I barnehagen skal barna møte trygge rollemodeller og et miljø der verdiene i rammeplanen tas på alvor. Et miljø som kan legge grunnlaget for en trygg identitet, mestring og glede
Konferanse: Tromsø (03/05-04/05)
Nordiske Impulser 2018
1-åringen, sårbar og robust Mer enn 40 000 1-åringer begynner i barnehage denne høsten, og vi spør: Hvordan er det egentlig å være 1 år og gå i barnehage? Hva kjennetegner det optimale tilbudet til 1-åringer? Nordens fremste eksperter gir deg svar og gode råd!
Konferanse: Oslo (07/05-08/05)
Om Utviklingsforum
Vi arrangerer kurs og konferanser for ansatte i barnehager over hele landet. Vi benytter de beste fagfolkene i Norge, Sverige og Danmark og tilbyr inspirasjon og ny kunnskap til bruk i lokalt utviklingsarbeid.
PRAKTISK INFORMASJON
Du kan selv melde deg på til våre kurs på denne siden. Klikk på det kurset du er interessert i. Om ønskelig kan vi hjelpe deg med påmeldingen. Ta kontakt på telefon eller mail. Se kontaktinformasjon nedenfor.

Vi opererer ikke med frist for bestilling – de første får plass. Påmelding er bindende når faktura er mottatt.

Faktura har betalingsfrist på 30 dager som standard.

Medlemmer på nettstedet Barnehageforum.no får rabatt på alle våre kurs. For å få denne rabatten må man være innlogget på Barnehageforum.no når man bestiller kurs. Eller ta kontakt på telefon eller mail.

Medlemmer av Norsk Reggio Emilia Nettverk får rabatt på alle kurs som har tilknytning til Reggio Emilia. For å få denne rabatten må man bestille kurs på telefon eller mail.
Kontaktinfo
Utviklingsforum As
Dronningens gate 22, 0154 Oslo.
Telefon: +47 21 53 03 36
E-post: post@utviklingsforum.no