Logg inn:
Logo
Nord-Norgekonferansen 2018
HER ER JEG! HVEM ER DU? Et barn blir ikke seg selv av seg selv. Barn blir seg selv i møte med andre – med jevnaldrende, foreldre og ansatte i barnehagen – og med en kultur. I barnehagen skal barna møte trygge rollemodeller og et miljø der verdiene i rammeplanen tas på alvor. Et miljø som kan legge grunnlaget for en trygg identitet, mestring og glede
Konferanse: Tromsø (03/05-04/05)
Nordiske Impulser 2018
1-åringen, sårbar og robust Mer enn 40 000 1-åringer begynner i barnehage denne høsten, og vi spør: Hvordan er det egentlig å være 1 år og gå i barnehage? Hva kjennetegner det optimale tilbudet til 1-åringer? Nordens fremste eksperter gir deg svar og gode råd!
Konferanse: Oslo (07/05-08/05)
Prosjektarbeid
- inspirert av Reggio Emilia Vi kan nå tilby et kveldskurs med en av de fremste spesialistene på prosjektarbeid i Skandinavia, nemlig Alice Kjær fra Danmark. Hun vil presentere konkrete prosjekter og fortelle om hvilke faglige vurderinger som ligger til grunn for arbeidet.
Kveldskurs: Skien (07/11)
lekelyst - med rom for innelek
Dette kurset tar sikte på å gjøre personalet til lekekloke voksne som forstår hvordan de kan skape et rikt lekemiljø ved hjelp av rommene og seg selv som ressurser. Man får møte et syn på lek som en egenartet tankekraft og uttrykksform og helt nødvendig for barnets opplevelse av livslyst og frihet.
Kveldskurs: Oslo (13/11), Trondheim (28/11), Arendal (27/11), Hamar (14/11)
Lederforum 2019
Fra MEG OG MITT til VI OG VÅRT Arbeidet i barnehagen blir i hovedsak gjort av grupper av ansatte, i et fellesskap. Likevel viser forskning at styrere og avdelingsledere ofte føler på en faglig ensomhet. Dette er et dårlig utgangspunkt for utvikling av kvalitet og profesjonalitet.
Konferanse: Oslo (12/03-13/03)
Om Utviklingsforum
Vi arrangerer kurs og konferanser for ansatte i barnehager over hele landet. Vi benytter de beste fagfolkene i Norge, Sverige og Danmark og tilbyr inspirasjon og ny kunnskap til bruk i lokalt utviklingsarbeid.
PRAKTISK INFORMASJON
Du kan selv melde deg på til våre kurs på denne siden. Klikk på det kurset du er interessert i. Om ønskelig kan vi hjelpe deg med påmeldingen. Ta kontakt på telefon eller mail. Se kontaktinformasjon nedenfor.

Vi opererer ikke med frist for bestilling – de første får plass. Påmelding er bindende når faktura er mottatt.

Faktura har betalingsfrist på 30 dager som standard.

Medlemmer på nettstedet Barnehageforum.no får rabatt på alle våre kurs. For å få denne rabatten må man være innlogget på Barnehageforum.no når man bestiller kurs. Eller ta kontakt på telefon eller mail.

Medlemmer av Norsk Reggio Emilia Nettverk får rabatt på alle kurs som har tilknytning til Reggio Emilia. For å få denne rabatten må man bestille kurs på telefon eller mail.
Kontaktinfo
Utviklingsforum As
Dronningens gate 22, 0154 Oslo.
Telefon: +47 21 53 03 36
E-post: post@utviklingsforum.no