Logg inn:

Barnehagefolk
- helt nødvendig
Barnehagefolk er tidsskriftet for faglig fornyelse og engasjement. Her formulerer profesjonen sitt fag og de utfordringer barnehagene til enhver tid står ovenfor. Tidsskriftet er et forum for kunnskapsdeling, erfaringsdeling og meningsutveksling. Numrene er temabaserte og består hovedsaklig av fagartikler, men også debatt, forskningsjournalistikk og skildringer fra praksis. Målet er å holde deg og personalgruppa faglig oppdatert!

BARNEHAGEFOLK
SE I OG KJØP TIDLIGERE UTGAVER AV BARNEHAGEFOLK
HVORDAN BLI ABONNENT / KJØPE UTGAVER
Du kan både abonnere på magasinene og kjøpe enkeltnummer. Velg "Bli Abonnent" i høyrekolonnen for å abonnere. Detlegges da til et abonnement i Handlevognen.
Du kan også bestille enkeltnummer av tidligere utgaver samtidig. For å fullføre bestillingen må du trykke "Til kassen" og fylle utskjema.
Om Barnehagefolk
Barnehagefolk er et partipolitisk uavhengig fagtidsskrift for barnehagelærere og andre som er faglig interessert i barnehagefeltet. Tidsskriftet ble startet i 1984 av Pedagogisk forum og eies i dag av Habitus as. Barnehagefolk er abonnementsbasert og ikke del av en fagforening eller annen organisasjon. Barnehagehagefolk redigeres etter Redaktørplakaten, Vær varsom-plakaten og Tekstreklameplakaten og er medlem av Fagpressen. Tidsskriftet er startet og drevet av barnehagelærere.
BARNEHAGEFOLK
Antall utgivelser pr. år: 4
Antall sider: 112

PRISER PR. ÅR:

Barnehagefolk:

Barnehager kr. 525,-
Institusjoner kr. 525
Yrkesaktive kr. 450
Studenter kr. 390,-

Ønsker du å bidra i Barnehagefolk?
Artikler (500-2500 ord) og debattinnlegg (350-650 ord) sendes på epost.
Forfatteren velger selv sin målform. Les mer om våre retningslinjer her.