Logg inn:

I samarbeid med May Britt Drugli har Barnehageforum laget dette verktøyet for å gjøre det enklere for deg som skal holde foreldremøte for foreldre som møter barnehagen for første gang. Verktøyet inneholder et støttenotat, en videofilm, en PowerPoint og refleksjonsspørsmål.

NB! Dette verktøyet krever innlogging. Logg inn øverst på siden. Er du ikke medlem så har vi nå kampanje på 6 mnd. medlemskap til kr. 595,-. Gå hit for å lese mer og bli medlem

Det meste av teksten er hentet fra bøkene Liten i barnehagen (Drugli, 2017) og Liten begynner i barnehagen (Drugli, 2017), og vil her presentes i en forkortet form. Verktøyet med dets innhold er laget med utgangspunkt i viktige temaer som vi mener bør tas opp på det første møte med foreldrene, men du står fritt til å tilpasse innholdet til din barnehages behov.

Vi anbefaler at du før gjennomføringen av foreldremøtet har satt deg godt inn i stoffet og har lest bøkene Liten i barnehagen og Liten begynner i barnehagen og sørger for at du har et eierforhold til stoffet.

Boken Liten begynner i barnehagen er en bok skrevet forforeldre som har en liten som skal begynne i barnehagen. Vi anbefaler at boken blir gjort tilgjengelig for foreldre som ønsker det. Vi gir barnehager som er medlem av Barnehageforum muligheter til å kjøpe flere av denne boken med gode rabatter i barnehagebutikken.no

Hvordan bruke verktøyet:

1) Last ned veileder og skriv ut denne. Denne er viktig å sette seg inn i for å forstå verkøyet.
2) Last også ned powerpointfilen (selve verktøyet). Husk at dette er kildefil og du kan fritt endre og tilpasse denne til ditt behov. (Det er en stor fil så det kan ta litt tid å laste ned. Har du problemer så kontakt oss på post@barnehageforum.no)
3) For å få full tilgang til alt i verktøyet må du i Powerpoint velge "Aktivere redigering og Aktivere innhold" Disse valgene kommer opp automatisk øverst når du åpner filen.