Logg inn:
Logo
Nord-Norge konferansen

 

Utkastet til ny rammeplan styrker fokuset på bruk av digitale ressurser. Barnehagebarn skal nå erfare interaktiv bruk av digitale medier og de skal lære å bruke berøringsteknologi. Hvor langt har dere kommet i arbeidet med å tilby slike opplevelser i din barnehage? Første dag av konferansen gir deg et grunnlag for å komme videre i dette viktige arbeidet. Du møter Cathrine Darre fra Myrertoppen barnehage (vinneren av Gulleplet 2013) og Elisabeth Wahlstrøm som er barnehagesjef i Nacka kommune utenfor Stockholm. Begge har omfattende erfaring med digitale medier – og begge fokuserer på den kloke pedagogikken.


Andre dag av konferansen gir deg kunnskap om atferdsvansker hos barn. Du lærer hvordan du kan forstå disse og hvordan dere kan planlegge og gjennomføre tiltak som virker i din barnehage. Også her kommer pedagogikken i sentrum. Du møter psykolog Willy-Tore Mørch fra Universitetet i Tromsø og spesialpedagg Lisbeth Iglum Rønhovde som i mange år har spesialisert seg på barn som utfordrer med sin atferd.

Konferansen arrangeres av Utviklingsforum og Senter for barnehageutvikling i samarbeid med
Byrådsavdeling for Utdanning ved Tromsø kommune.

PRAKTISK INFORMASJON

Konferansen koster kr 2 400,-. Dette dekker konferansen og lunsj begge dager. Overnatting på Ishavshotellet fra 8. til 9. mai koster kr 1 685,- i enkeltrom. Dette dekker også 3-retters middag på kvelden 8. mai. For deltakere som ikke bor på hotellet koster middagen kr 425,- og kan bestilles separat. Dersom du må komme til Tromsø dagen før konferansen og ønsker å bo på Ishavshotellet, så koster denne (ekstra) overnattingen kr 1 195,-. Bestilling av hotell gjøres på vår nettside samtidig som man bestiller plass på konferansen.  Ta eventuelt kontakt på telefon 48 28 88 27 eller på epost til post@utviklingsforum.no

 

 

PRAKTISK INFORMASJON
Pris pr. deltager : kr. 2400,-
Sted og dato
KURSSTED
,

.

 KURSHOLDER
Lisbeth Iglum Rønhovde
Ansatt i PPT som rådgiver. Spesialist på barn og unge med utfordrende atferd. Forfatter av flere bøker, Blant annet "Kan de ikke bare ta seg sammen?"

Willy-Tore Mørch
Psykolog Emeritus

Elisabeth Wahlström
Barnehagesjef i Nacka kommune. Forfatter av flere bøker om bruk av IPad i barnehage og skole.

Cathrine Darre
Barnehagelærer, forfatter og pedagogisk leder i Myrertoppen barnehage. Vinner av Gulleplet 2013. Se bloggen Pedagogisk praksis.