Logg inn:
Logo
Prosjektarbeid og pedagogisk dokumentasjon
 
I Reggio Emilia har den pedagogiske filosofien fokus på barns læring og demokratiske danning gjennom praktisk undersøkende prosjektarbeid. Samspillet mellom barn og voksne er en nøkkel til å forstå hvordan prosjekter tar form, på samme måte som den pedagogiske dokumentasjonen er et viktig arbeidsredskap. 

Tiziana Filippini fra Reggio Emilia kommer til Sola Kulturhus 7. mars og til Drammen 8. mars 2016. Med konkrete eksempler viser hun erfaringer fra arbeid med dokumentasjon og prosjektarbeid i Reggio Emilias barnehager.

Tiziana Filippini er en skattet foreleser som har holdt kurs i Norge flere ganger tidligere, og har vært faglig kursansvarlig på de norske studiereisene til Reggio Emilia en rekke ganger. Hun øser av sine mange erfaringer fra ulike prosjekter gjennomført sammen med barnehagelærere, barn og atelieristaer. Tiziana har en egen evne til å møte publikum utfra de pedagogiske utfordringene disse står midt oppe i, og kjenner kultur og forhold i Nordisk barnehage godt.

Kurset arrangeres av Norsk Reggio Emilia Nettverk i samarbeid med Utviklingsforum.

PRAKTISK INFORMASJON

Kursene arrangeres fra 09.30 til 15.30. Ordinærpris er kr 1 450,-.  Barnehager/personer som er medlem i Norsk Reggio Emilia Nettverk (NREN) betaler kr 1 250,-.  For studenter er prisen kr 450,-. For å oppnå slike rabatter må påmelding skje med epost til post@utviklingsforum.no

For annen påmelding (til full pris) gå inn på www.utviklingsforum.no Ring eventuelt til 21 53 03 36.  Prisen inkluderer lunsj og annen pausemat.

 

TIPS EN VENN
Din e-post:
Ditt navn:
Mottagers e-post:
Mottager navn:
Melding:
PRAKTISK INFORMASJON
Pris pr. deltager : kr. 1450,-
Sted og dato
 KURSHOLDER
Tiziana Filippini
Tiziana Filippine er pedagogista i Reggio Emilias kommunale barnehager. Hun har arbeidet en årrekke i barnehagen Diana i tett samarbeid med Loris Malaguzzi og atelierista Vea Vecchi.