Lag et juletre

Et juletre som står av seg selv kan være en fin førjulsaktivitet. Dette er et prosjekt der ungene klarer det meste selv. Kanskje de trenger litt hjelp til tapingen.

Les mer >>

Lag et tre-dimensjonalt julekort

Dette prosjektet kan først synes vanskelig, men når ungene skjønner prinsippet bak "pop-opp"-kort, kan de lage slike kort helt selv. Det finnes mange varianter her også.

Les mer >>

Søndag i advent

Fire korte historier for hver søndag i advent om julebudskapet

Les mer >>

Juledekorering av vinduene i barnehagen

Det er vakkert og morsomt å dekorere vinduene med julemotiver i desember. Like morsomt er det ikke å fjerne det i januar. Her er et godt tips som gjør fjerning enkelt.

Les mer >>

Jul og Islam

Er norsk julefeiring en religiøs tradisjon som muslimer ikke kan delta i? Eller er julefeiringen etter hvert blitt mer en kulturell tradisjon?

Les mer >>

Flerfamiliens julefeiring

Jesper skriver om julefeiring i ulike familiesammensetninger. Denne artikkelen egner seg bra for publisering på barnehagens hjemmeside.

Les mer >>

Lag en juleengel av papptallerken

Denne juleengelen blir en flott julegave. Her er det også mange muligheter til kreativ dekorering. Litt vrient kan det være, men som dere ser her er det ikke så viktig med symmetri hele veien.

Les mer >>

Flerfamiliens julefeiring

Barnas sorg over foreldrenes brudd blir ikke mindre uansett hvor mange ganger de feirer Jul

Les mer >>

Piperensernisser

Dette er en morsomt førjulsaktivitet og krever ikke så mye. Med litt hjelp fra de voksne kan dette være en fin aktivitet for 3-4 åringer.

Les mer >>