Så karse i en liten eggekylling

Dette er et veldig enkelt prosjekt som samtidig blir veldig fint. Det kan være ganske fomlete å holde på med eggeskallet uten å ødelegge det, så ha noen ekstra tilgjengelig. Dette er uansett god trening i konsentrasjon og finmotorikk.

Les mer >>

Små perlekyllinger

Å perle er kanskje ikke den mest kreative aktiviteten, men disse blir faktisk ganske fine.

Les mer >>

Ja, det gjør vi

Når skapende virksomhet skal settes ut i livet, møter man gjerne på noen utfordringer. Da trengs det veivisere – eller et kreativt kompass.

Les mer >>

Bit for bit

Denne oppgaven er morsom. Resultatene blir ofte fargesprakende og spennende. Bildene blir til ved at barna fyller et på forhånd opptegnet motiv med avrevne papirbiter.

Les mer >>

Brett en håndstyrt frosk av papir

Å brette med papir er spennende og gøy! Det er noe utrolig kreativt i å skape de mest utrolige ting ut av et flatt, hvitt ark

Les mer >>

Trykk med maiskolber

Her bruker vi maiskolber til å lage trykk. Det finnes mange kreative løsninger her og sølete blir det garantert!

Les mer >>

Tredimensjonal FARGELEK

Ta med formingsmaterialene ut i friluft, og erfar hvordan sand, jord og vann er flotte utgangspunkt for skapende og kreative aktiviteter

Les mer >>

Snart påske

Her på mørekysten er vi ikke så veldig vant til å ha snø over lengre tid. Nå har vi druknet i uendelige mengder siden før jul, og lengter desperat etter vår.

Les mer >>

Høna, egget eller ski – høne - egget? Ja, kva kom først?

Ein kan no sitte å klø seg i hovudet så lenge ein berre orkar og gidd. Vekkasta tid og krefter meiner underteikna. Køyr «safe»,- lag ei kombiløysing!

Les mer >>