BARNS MØTER MED ARKITEKTUR

I følge Rammeplanen skal barn møte arkitektur og bli kjent med tradisjoner innen bomiljø, byggekunst og håndverk, kulturlandskap og kulturminner i lokalmiljøet

Les mer >>

Foreldre for lek

I en tid hvor mange har meninger om hva barnehagen skal bruke tiden på er det ekstra viktig å holde fast ved kunnskapen om lekens betydning.

Les mer >>

Barnas vårbok - Maria, fly fly

Les mer >>

Engler og nisser av trebiter

Småkapp av lister eller annet tremateriale egner seg godt som forskjellige dekorasjoner etter å ha blitt dekorert av små barnehender

Les mer >>

Hokus pokus farger

Dette er en flott teknikk for å få fram fargerike motiver

Les mer >>

Lag en bokstavuro av sugerør og binders

Dette prosjektet er litt pirkete, men ganske morsomt, og det kan gi mange kreative ideer til bruk av binders og sugerør underveis.

Les mer >>

Lag en tusenbein

Å lage tusenbein er en spennende måte for barna å bli kjent med forskjellige materialer og teknikker på. Det er bare fantasien som kan begrense mulighetene.

Les mer >>

Lag en juleengel av papptallerken

Denne juleengelen blir en flott julegave. Her er det også mange muligheter til kreativ dekorering. Litt vrient kan det være, men som dere ser her er det ikke så viktig med symmetri hele veien.

Les mer >>

Høna, egget eller ski – høne - egget? Ja, kva kom først?

Ein kan no sitte å klø seg i hovudet så lenge ein berre orkar og gidd. Vekkasta tid og krefter meiner underteikna. Køyr «safe»,- lag ei kombiløysing!

Les mer >>