Glemt passord
Å lage julepynt kan gjøres utrolig enkelt og likevel bli fint. Denne julestjernen er et eksempel på det.
Litt flytende farge på en fingertupp, og du har en stempelpute som kan forme flotte mønster på arket
Når skapende virksomhet skal settes ut i livet, møter man gjerne på noen utfordringer. Da trengs det veivisere – eller et kreativt kompass.
Kryddersursild, pinnekjøtt, multekrem, sandkaker og kakemenn – det var noen av matrettene som ble laget og servert i Læringsverkstedet Julebygda barnehage før jul i fjor. Men barnehagen har fokus på tradisjonsmat hele året.
Mat og måltider er fellesskap, inkludering, vennskap og identitet, men det kan også ekskludere og markere skille mellom oss og dem
Her er utstyr som kan være nyttig å ha når en skal lage mat ute
Her har Skotterudløkka barnehage tatt i bruk deler fra en gammel vaskemaskin som bålutstyr
Matlaging på tur byr på store opplevelser og gode stunder med sosialt samvær
Noen enkler forberedelser før turen, så er denne retten klar i løpet av 20 minutter
En samling av Skotterudløkka barnehages beste oppskrfter for matlaging ute
Brød som egner seg godt som tilbehør til en suppe eller lignende
Denne gangen serverer Skotterudløkka oss en oppskrift på en sunn og god fiskewok
Overraskelsespakker spekket med god mat til turen
Nystekte lapper med syltetøy eller brunost smaker fantastisk ute på tur!
Før turen kan det være lurt å vaske, rense og kutte opp grønnsakene
En enkel rett som ikke tar lang tid å lage. Bruke gjerne rester fra dagen før