Glemt passord
De fleste spedbarn spiser det meste av det vi tilbyr dem, men fra barna er ganske små utvikler de en egen smakspreferanse.
Utforsking og eksperimentering med det nære, sære og spektakulære
Denne dukken kan lages av "innmaten" til en tørkerull og det du måtte ha liggende av formingsutstyr.
I denne artikkelen kan du lese om hvordan man kan arbeide med dukkene Glad, Sint, Redd, Lei seg, Sur og Rolig i barnehagen
– Kainn æ få poteten, takk?
Å brette former kan være både gøy og lærerikt. Her lærer man om to grunnformer mens man lager et spennende prosjekt.
Gjør leken til en kraft i personalets praksis – med foredrag, refleksjonsoppgaver og praktiske verktøy.
Her er utstyr som kan være nyttig å ha når en skal lage mat ute
Her har Skotterudløkka barnehage tatt i bruk deler fra en gammel vaskemaskin som bålutstyr
Enkelt å lage og smaker godt
Matlaging på tur byr på store opplevelser og gode stunder med sosialt samvær
Noen enkler forberedelser før turen, så er denne retten klar i løpet av 20 minutter
En samling av Skotterudløkka barnehages beste oppskrfter for matlaging ute
Brød som egner seg godt som tilbehør til en suppe eller lignende
Denne gangen serverer Skotterudløkka oss en oppskrift på en sunn og god fiskewok
Overraskelsespakker spekket med god mat til turen
Nystekte lapper med syltetøy eller brunost smaker fantastisk ute på tur!
En enkel rett som ikke tar lang tid å lage. Bruke gjerne rester fra dagen før